Bulvár, celeb

2010.08.27. 18:51

Befotóztak Jessica Alba miniszoknyája alá

<p>Vagy a szoknya túl mini, vagy nem kellene magasan állni, mindenestre igencsak kilátszik a szép színésznő feneke.</p>

A 29 éves amerikai színésznő számos elismerést gyűjtött már be, ami a külsejét érinti. 2006 márciusában a Playboy őt nevezte az év legszexibb nőjének és ugyancsak abban az évben szavzata meg egy internetes magazin  99 női sztár közül a legszebbnek, legszexibbnek, míg 2007-ben a Maxim magazin a 2. helyre helyezte Jessica Albát Lindsay Lohan után. A bájos híresség (Valentin nap, Love Guru, A kabalapasi, Sin City – A bűn városa, Éberség - csak hogy néhányat említsünk) egy gyermek édesanyja és változatlanul bombasztikus formában van.

Mindenesetre egy ilyen miniszoknyát, amit a napokban viselt bátran megengedhet magának, szóval nem a ruhaválasztással volt a gond, mikor ezek a képek készültek. Sokkal inkább azzal, hogy valószínűleg nem vette észre, egy emelkedőn állva, a korlátnak támaszkodva alulról igencsak szép kilátás nyílik csábos fenekére. Igaz, a képek tanúsága szerint később meglátta, hogy fotózzák, de ezen csak jót derült.

Nézze meg a képeket >>>

Szóval végül is sem a ruhával, sem a magaslattal nem volt gond. S hát ezek nélkül lemaradtunk volna erről a látványról!
- MON -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!