Szépségverseny

2024.08.26. 10:30

Szenzációs: három borsodi lány a Magyarok Világszépe verseny döntőjében!

Karcagon rendezik a Magyarok Világszépe verseny 2024-es döntőjét a Karcag Kincse Művészeti és Konferencia Központ szabadtéri nagyszínpadán augusztus 31-én. Három Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei szépség is harcba száll a koronáért.

Boon.hu

A miskolci Orosz Mirella, a bükkábrányi Gere Bernadett és a borsodnádasdi Jakab Hanna is harcba száll a koronáért

Forrás: Instagram/Magyarok Világszépe

Fásy Ádám, a Magyarok Világszépe verseny atyja elmondta, az idei mezőnybe Erdélyből, Kárpátaljáról és Felvidékről is érkeztek lányok. Több százan jelentkeztek a megmérettetésre, közülük 14 lány került a döntőbe.

Arról szól a verseny, hogy lebontjuk a falakat, és aki magyar hölgy, az egész világon, bárki indulhat

 – mondta Fásy Ádám.

Szepesi Tibor, Karcag város polgármestere, Nánási Dorottya és Fásy Ádám a 14 döntős hölgy társaságában
Fotó: Instagram/Magyarok Világszépe

Három borsodi lány a döntőben

A világból azon hölgyek jelentkezését várták, akik magyar identitással rendelkeznek, valamint 17. életévüket betöltötték, de még nem idősebbek 27 évesnél. Ennek megfelelően a versenyen részt vehet országhatártól függetlenül, az anyaországon kívül bármely földrészen élő hölgy. A versenyen nagy hangsúlyt fektetnek a nemzeti, magyaros népviselet bemutatására, népszerűsítésére és a hagyományok őrzésére.

Számunkra pedig az külön öröm, hogy egy miskolci, egy borsodnádasdi és egy bükkábrányi lány is képviseli vármegyénket a fináléban: a miskolci Orosz Mirella, a borsodnádasdi Jakab Hanna, és a bükkábrányi Gere Bernadett is harcba száll a koronáért.

 
 
 

A tét hatalmas, hiszen a királynő egy Fiat 500-as autóval gazdagodhat és ő képviselheti hazánkat a Miss Intercontinental világversenyen.

Három borsodi lány. Három hely a dobogón. Hajrá!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában