Elismerés

8 órája

Borsodi cég lett az év felelős foglalkoztatója

Első helyezést ért el a sárospataki székhelyű FRAISA Hungária Kft. az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. által meghirdetett, „Az Év Felelős Foglalkoztatója 2024” című pályázaton.

Boon.hu

Forrás: FRAISA Hungária Kft.

A 90 éves múltra visszatekintő, svájci tulajdonú FRAISA SA magyarországi leányvállalata, amely keményfém és gyorsacél alapanyagból gyártott forgácsoló szerszámok előállításával foglalkozik, a középvállalkozások kategóriában nyerte el az 1. helyezést.

Forrás: FRAISA Hungária Kft.

A díjat – amelynek célja azon hazai munkáltatók elismerése, akik számára az emberi erőforrás központi értéket képvisel – az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. szervezésében megtartott ünnepélyes díjátadó keretében, dr. Fónagy János nemzetgazdasági miniszterhelyettes és parlamenti államtitkár adta át Varknal György ügyvezetőnek és Gergely Attila HR vezetőnek.

Forrás: FRAISA Hungária Kft.

A megtisztelő cím elnyerése és a munkavállalóinkkal szembeni felelős hozzáállásunk országos szintű elismerése azt jelenti, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium és az OFA által delegált szakmai zsűri a cégünk foglalkoztatói gyakorlatait találták a legjobbnak a már felelős foglalkoztató minősítéssel rendelkező pályázó cégek közül. A korábbi arany fokozatú felelős foglalkoztató és a családbarát munkahely tanúsítványaink mellett – ez az újabb pozitív visszajelzés cégünk foglalkoztatói magatartásával kapcsolatban arra ösztönöz bennünket, hogy munkáltatóként a jövőben is azonos értékeket képviseljünk munkavállalóink felé.

 – nyilatkozta Varknal György ügyvezető.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában