boon.hu video

2024.01.20. 12:55

A miskolci Vadkelet segít a rendőröknek (videóval)

A Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei rendőrség rendhagyó prevenciós programjának legújabb közvetítő közege a Vadkelet zenekar Miskolcról.

Fotó: BAZA Production

A miskolci Vadkelet zenekar azt üzeni: 

Ezt a számot tisztán írtuk, hallgassátok ti is tisztán!

A Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei rendőrség a Tiszta zene! Tiszta buli! Tiszta Kék! prevenciós programjára hívja fel a figyelmet.

A Vadkelet azt üzeni: "Ez a dal a legtisztább érzést mutatja be, a tiszta zene palettáján, és ez a szeretet. Ez az érzés, ami a családjához fűz mindenkit, és ez feltétel nélküli. A függőket szinte mindig, a saját elhatározásuk mellett egy szerető családtag, szerelem, szülők, vagy gyerekek, segítik a tiszta életbe visszatérni. Ez az az érzés, ami segít, abban is, hogy bele se kezdjenek az önpusztításba. Amikor valaki tudja, hogy nem csak maga életéért felelős, hanem a szeretteiért is akkor lesz ereje tiszta maradni. Ez a dal erről szól. A családodért mindet megteszel, többet, mint magadért. Azt is hogy tiszta maradsz."

Tiszta zene, tiszta buli, tiszta kék!

Zenekarok dalaival üzennek a miskolci rendőrök, hogy egy-egy buli után is mindenki hazaérjen. Nemrég számolt be a kampányról portálunk, hogy Tiszta zene, tiszta buli, tiszta kék! mottóval indított kampányt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság. A rendőrségi tapasztalatok ugyanis azt mutatják, hogy egy-egy felpörgetett koncert után előfordulnak olyan balesetek, nem várt események, amelyek egy kis odafigyeléssel kikerülhetők lettek volna.

A Vadkelet zenekar miskolci székhellyel 2019-ben alakult. Klasszikus felállásban játszanak: magyar Rock ’n roll, és amerikai Rockabilly stílus, amik vegyülnek előadásaikban, saját stílusukra átformálva. Minden előadás egy igazi utcabál hangulatát hozza.

Tímár Krisztián - gitár, vokál

Izrók Lóránt - dob

Kmeczko Attilla - bassgitár

Bregó József „jessy” – ének

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában