Bűnügyi összefoglaló

2024.06.30. 21:00

Megcsapolt bankszámla, kicselezett kassza, emberölés kísérlet - lássuk, hogy telt június utolsó hete Borsodban

Ez a hét sem telt eseménytelenül a vármegyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk, milyen fontos, érdekes bűnügyek történtek Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében június 24-e és 30-a között.

Kattantak a bilincsek vármegyeszerte

Forrás: Shutterstock

Fotó: PeopleImages.com - Yuri A

A mályi nő azt hitte, hogy kicselezte az áruházi szkennert a miskolci boltban

Az asszony több terméket nem blokkolt be, és fizetés nélkül távozott az üzletből.

Kiverték és lenyelették a fogát az őrök egy rabnak a miskolci börtönben

Elképesztő kegyetlenséggel vádol egy rab több miskolci börtönőrt, állítása szerint kiverték egy fogát, amit le is nyelettek vele és eltörték egy ujját is. A férfi azt mondta, azért támadtak rá az őrök, mert azt hitték, hogy epilepsziás rohamot szimulál. A börtönőrök tagadják, hogy verték a rabot, az esetről most felvételeket is bemutattak a bíróságon.

A közösségi oldalon keresztül csapolták meg a rudabányai vállalkozó bankszámláját

Egy rudabányai vállalkozás számlájáról több mint 6 millió forint vált köddé. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytatja a küzdelmet az online csalások elkövetői ellen a Mátrix Projekt keretében.

Van még valakinek jogosítványa?

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai harminchat ittas, illetve két bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év huszonötödik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

A két rendőr megverte a fiatalkorút, majd otthagyták az éjszakai fagyban

Előkészítő ülést tartott a Debreceni Törvényszék Katonai Tanácsa csütörtökön annak a két vádlottnak az ügyében, akikkel szemben a sértett sanyargatásával elkövetett jogellenes fogvatartás bűntette miatt emelt vádat az ügyészség.

Döbbenet: élőben közvetítette, ahogy rágyújt egy házat egy családra!

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen minősített emberölés bűntettének kísérlete miatt, aki a vele haragos viszonyban lévő fia házára benzines flakont dobott meggyújtott kanóccal.

Eszméletlenre verték, mert nem fogott kezet

Előkészítő ülést tartott szerdán a Mezőkövesdi Járásbíróság annak a két férfinak a büntetőügyében, akik egy buszmegállóban több alkalommal megütötték és megrúgták a sértettet, mert az nem fogott velük kezet.

Azt hitték, megúszhatják, de a miskolci zsaruk résen voltak

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte azoknak az ügyeknek a vizsgálatát, amelyeket öt ittas járművezetővel szemben folytatott.

Farkasfalkaként támadtak a kutyák a férfire és marcangolták kis híján halálra!

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy férfi és egy nő ellen súlyos testi sértés és állatkínzás miatt. Az általuk tartott öt kutya drótkerítésen kimászva rátámadt egy férfira életveszélyes sérüléseket okozva.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában