Bűnügyi összefoglaló

2024.07.21. 20:00

Halálos baleset az M3-son, kijött a börtönből, bezárta családját, bújócskát játszottak az ózdi zsarukkal a betörők - vesztettek

Ez a hét sem telt eseménytelenül a vármegyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk, milyen fontos, érdekes bűnügyek történtek Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében július 15-e és 21-e között.

Halálos baleset történt vasárnap hajnalban Mezőkeresztesnél - képekkel frissítve

Egy Suzuki utasa hunyt el a balesetben.

 

Berontott a házba, majd kirabolta az idős, beteg asszonyt

A Szerencsi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen minősített rablás bűntette és más bűncselekmény miatt, aki késő éjszaka a bejárati ajtót berúgva bement az idős nő házába, arcára plédet szorított, és elvette a pénztárcáját.

 

Egyetlen kattintás: 3 millió forint mínusz 

Vevőből online csalás áldozata lett egy boldogkőváraljai nő. Három millió forint tűnt el a számlájáról.

 

Bántalmazták, majd erőszakkal vették el értékeit egy miskolci férfinak

Hárman támadtak rá egy férfira Miskolcon. A rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd elfogták a rablókat.

 

Kijött a börtönből, bezárta a családját

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen minősített személyi szabadság megsértésének bűntette és más bűncselekmény miatt, aki börtönből szabadulását követően az őt befogadó édesanyját és kiskorú lánytestvérét lakásukban órákig bezárva tartotta.

 

Italozásnak indult, kirablás lett a vége

Felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett miatt folytat eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy férfival és egy nővel szemben.

 

Csoportos rablás miatt tartóztatták le a három férfit 

A Miskolci Járásbíróság a letartóztatását rendelte el annak a három gyanúsítottnak, akikkel szemben rablás bűntette miatt indult büntetőeljárás.

 

Bújócskát játszottak az ózdi zsarukkal a betörők - vesztettek

Három férfi tört be egy lakatlan ózdi házba.

 

Szerelmi bosszú gázolással, viperával

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen emberölés bűntettének kísérlete miatt, aki a feleségével szerelmi kapcsolatot létesítő férfit autóval elsodorta, majd viperával ütlegelte.

 

Egy betörés krónikája 

A közeli benzinkút kamerája felvett mindent, a sértettek végigaludták a betörést, a bankkártya mellett fel volt írva a pin-kód, de nem volt pénz a kártyán, a tettes már korábban járt a helyszínen.

 

A rendőrség nevében küldenek ki fizetési felszólításokat csalók

A rendőrség figyelmeztet, hogy csalók hamis fizetési felszólításokat küldenek ki, amelyek látszólag a rendőrségtől származnak. Az üzenetek be nem fizetett bírságra hivatkoznak, és egy linket tartalmaznak, amelyre kattintva adatokat próbálnak megszerezni.

 

Strandon történő lopást akadályoztak meg az iskolaőrök Miskolcon

Mint arról korábban beszámoltak, az iskolaőrök a nyári szünetben sem tétlenkednek, vásárokon, különféle rendezvényeken és strandokon látnak el bűnmegelőzési feladatokat. Így tettek a miskolci iskolaőrök az egyik városi strandon.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában