Döbbenet

2024.09.17. 07:45

A szerencsi vonaton kezdett önkielégítésbe a vasúti szatír

A Szerencsi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen szeméremsértés vétsége miatt, aki a vasúti kocsiban utazó nőnek megjegyzéseket tett, miközben beszélt hozzá saját nadrágját levette és nemi vágyának kielégítésére szexuális cselekményt végzett.

Boon.hu

Vonaton történt meg az eset (illusztráció)

Forrás: Youtube

A vádirat szerint a vádlott 2024. július közepén az éjszakai órákban Miskolcról Szerencsre tartó személyvonaton egy kocsiban utazott fiatalkorú férfi ismerősével és egy számára teljesen ismeretlen nővel.

Sírva menekült el a nő

Menet közben a vádlott a vele szemben átellenben ülő nőnek szexuális tartalmú megjegyzéseket tett, majd a nadrágját letolta, nemi szervét elővette és a nőre nézve, hozzá beszélve, nemi vágyának kielégítésére szexuális cselekményt végzett.

A sértett hallva a szexuális ajánlatokat és látva a vádlott cselekményét, megijedt, sírva fakadt, a legközelebbi vasútállomáson leszállt a vonatról, míg a vádlott futva távozott a helyszínről.

Büntetővégzésben ítélték el

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben tárgyalás mellőzésével büntetővégzésben felfüggesztett fogházbüntetést indítványozott azzal, hogy a bíróság a próbaidő tartamára rendelje el pártfogó felügyeletét és külön magatartási szabályként írja elő a párfogó felügyelő által szervezett közösségi foglalkoztató programban, életvezetési tanácsadáson való részvételt – tájékoztatta portálunkat a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában