Tűzesetek

5 órája

Életet mentettek az encsi rendőrök, tűz egy miskolci lakás erkélyén

Az elmúlt héten Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye tűzoltóit 129 alkalommal riasztották, amiből 37 műszaki mentés volt.

A fotó illusztráció

Fotó: ME Image

Életet mentettek az encsi rendőrök

Berendezési tárgyak égtek egy családi ház előszobájában, Szalaszenden, a József Attila úton szeptember 30-án. Az encsi hivatásos tűzoltók egy gépjárműfecskendővel és egy vízszállítóval vonultak a tűzesethez, kiérkezésük előtt rendőrök menekítették ki az ingatlan lakóját. Az egységek rövid időn belül elfojtották a lángokat, a tűz nem terjedt tovább a helyiségből.

Papír égett egy miskolci lakás erkélyén

Papírhulladék gyulladt meg egy harmadik emeleti lakás erkélyén, Miskolcon, a Vörösmarty Mihály utcában október 1-jén. A vármegyeszékhely hivatásos tűzoltói két gépjárműfecskendővel és egy magasból mentő járművel vonultak a tűzesethez. Az egységek rövid időn belül elfojtották a lángokat és átvizsgálták az épületet. A tűz nem terjedt át a lakásra és sérülés sem történt, a veszély megszüntetéséig senkinek sem kellett elhagynia az otthonát.

Tűz volt egy dédestapolcsányi házban

Hegesztési munkák miatt kigyulladt egy használaton kívüli családi ház szobája Dédestapolcsányban, a Kossuth Lajos úton október 2-án. A tűzesethez Kazincbarcikáról vonultak a hivatásos tűzoltók két gépjárműfecskendővel és egy vízszállítóval. Az egységek rövid időn belül eloltották a tüzet, amely egy tizenhat négyzetméteres helyiséget érintett teljes terjedelmében. A lángok nem terjedtek tovább a szobából és sérülés sem történt.

Tűz volt egy miskolci társasházban - több egység vonult a helyszínre oltani

Tűz keletkezett egy társasház pincéjében, Miskolcon, a Csabai kapuban október 5-én. A vármegyeszékhely hivatásos tűzoltói két gépjárműfecskendővel, egy vízszállítóval és egy magasból mentő járművel vonultak a tűzesethez. Az egységek légzésvédelem mellett elfojtották a lángokat, átvizsgálták az épületet és ventilátorral átszellőztették az érintett helyiséget. A tűz nem terjedt tovább a pincéből, a lakóknak nem kellett elhagyni az otthonukat.

Tűz ütött ki egy társasházi lakásban Szikszón

Teljes terjedelmében égett egy társasházi lakás szobája Szikszón, a Kassai úton október 5-én. A miskolci hivatásos tűzoltók elfojtották a lángokat és átvizsgálták a kétszintes, négylakásos épületet. Az egységek egy embert kihoztak a tűzzel érintett ingatlanból, és átadták őt a mentőknek. A lángok nem terjedtek át a szomszédos lakásokra, a veszély megszüntetése után a lakók visszatérhettek az otthonukba.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában