Garázda

4 órája

Nemi szervét mutogatta a nőnek, majd légpuskával lőtt rá a gyermekére

Az egyik lövedék a szomszéd nő kiskurú fiát találta el.

Boon.hu

A nemi szervét mutogatta

Forrás: Getty Images

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és más bűncselekmény miatt. A vádirat szerint 2023. július elején, az egyik napon, az esti órákban a férfi ittas állapotban, a borsodi településen lévő családi házának udvarán tartózkodott, a szomszédjában lakó nőt szidalmazta, majd kiment az utcára, a kerítés tövében ülő nő előtt láthatóvá tette nemi szervét és szexuális tartalmú fenyegető kijelentéseket kiabált.  

A nő családtagjai ekkor az utcára mentek, mire a férfi beszaladt a saját udvarára, egy gereblyével a kezében tért vissza, megpróbálta megütni a nőt, de nem sikerült. A nő a szerszám nyelét megfogta és a földre nyomta. A férfi ismét visszament az ingatlanába, 

elővett egy légpuskát és a szomszédban lakók irányába több lövést adott le, egyikkel eltalálta a nő kiskorú fiát.

Nem tudta, hogy lőfegyver 

A férfinak nem volt tudomása arról, hogy a szülője által korábban megszerzett légpuska lőfegyvernek minősül. A kiskorú sértett a lövedéktől 8 napon belüli sérülést szenvedett.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben tárgyalás mellőzésével büntetővégzésben pénzbüntetést és közérdekű munka büntetést indítványozott a fegyver elkobzásával - tudta meg a boon.hu.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában