Helyi közélet

2012.05.10. 12:11

Ismét Klazz koncert Miskolcon

Miskolc - Újabb zenei kalandokra hívja a Miskolci Szimfonikus Zenekar a közönséget.

Miskolc - Újabb zenei kalandokra hívja a Miskolci Szimfonikus Zenekar a közönséget. Ezúttal a hazai jazz „nagyágyúi” mutatkoznak be a közönségnek, mint Fekete-Kovács Kornél, László Attila, Oláh Kálmán, Lattmann Béla, és Csízi László. Az est házigazdája Kovács László, a zenekar művészeti vezetője, és I. karmestere, aki ezúttal jazz-zenészként is bemutatkozik. A műsoron közismert jazz dalok szerepelnek, amelyeknek a Miskolci Szimfonikus Zenekar jelenléte is különleges hangzást kölcsönöz.

Kovács László, a Klazz koncertek kezdeményezője, az elmúlt évek alatt számos nemzetközileg elismert jazzművésszel és zenésszel dolgozott együtt. Az együttzenélések alatt baráti kapcsolatok is szövődtek, amelyek ösztönzői lettek újabb, hasonlóképp színvonalas és újszerű előadásoknak. A májusi koncerten ismét a megszokottól eltérő hangzásvilággal mutatkozik be a szimfonikus zenekar. A Kovács László vezette együttes partnerei ezúttal is a zenei élet kiválóságai közül kerülnek ki, akiket a karmesterrel való barátság mellett az is a Klazz koncertekhez kapcsol, hogy nyitottak a kalandozásokra más zenei műfajok világába.

Kovács László vendégei a koncerten: Fekete-Kovács Kornél, László Attila, Oláh Kálmán, Lattmann Béla, Csízi László

Vezényel: Kovács László

Miskolci Szimfonikus Zenekar

Bővebb információ és jegyvásárlás a Művészetek Háza jegypénztárában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában