Helyi közélet

2012.11.20. 12:09

Két baleset miatt teljes útzár a 37-esen

Miskolc - Két baleset történt egy helyen a 37-es számú főúton kedden délelőtt az újharangodi elágazás közelében.

Miskolc - Két baleset történt egy helyen a 37-es számú főúton kedden délelőtt az újharangodi elágazás közelében.A helyszínen szerzett elsődleges információink szerint egy Volkswagen Polo haladt és előzött Miskolc irányába, amikor szemből egy kamion érkezett.

A kamion vezetője profi módon lehúzódott az út szélére, de Volkswagen így is a nagy kerekek oldalának ütközött. Innen megpördült az autó és egy a kamion mögött közlekedő Opel Combónak is nekiütközött a Volkswagen. Ezután visszapördült a saját sávjába Polo úgy, hogy a jobb oldali ajtajának a borítása kinyílt, mint egy felnyitott konzerves doboz. Eközben érkezett ugyancsak Szerencs irányából egy Suzuki Ignis, a sofőrje megállt, hogy ne ütközzön bele VW-be és az őt követő Citroen vezetője belehajtott a Suzuki hátuljába.

Információink szerint a Volkswagenből két gyermeket szállítottak könnyű sérüléssel a kórházba, több személyi sérülésről nem tudunk.

A 37-es számú főutat az újharangodi és gesztelyi körforgalom között a helyszínelés és műszaki mentés idejére lezárták, a forgalmat a régi 37-es útra terelték.

Nagyon sok kamion mindkét irányban bent ragadt a lezárt útszakaszon.

Az anyagi kár milliós nagyságrendű, a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában