Helyi közélet

2012.12.16. 11:28

Ajándékot is osztottak a regölők

Miskolc - Advent a várakozás megszentelése – de még mindig sokaknak főként az ajándékok utáni szaladgálással telik.

Miskolc - Advent a várakozás megszentelése – de még mindig sokaknak főként az ajándékok utáni szaladgálással telik. Ezt oldandó rendezte meg a miskolci polgármesteri hivatal kulturális, idegenforgalmi és városmarketing osztálya a Civil karácsonyt. Civil szervezeteknek, segélyszervezeteknek, egyházaknak, iskoláknak ingyenesen biztosítják a fapavilonokban a megjelenés lehetőségét.

A Villanyrendőrnél felállított színpadon pedig rendre karácsonyi műsorok állítják meg az embereket a mindennapi rohanásban, mint most szombaton is. A műsor után pedig a Szabó Lőrinc Általános és Német Két Tanítási Nyelvű Iskola tanulói által készített ajándékokat osztottak szét a regölő kisfiúk és kislányok, az arra járók örömére.

Az „Ajándékházba” pedig továbbra is várják, szépen becsomagolva, a miskolci nehéz sorsú gyerekek számára továbbítandó ajándékokat: jó állapotú könyveket, játékokat.

- ÉM-SzK -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában