sorszámosztó oszlop

2020.08.05. 14:30

Megkönnyíti a bejutást az orvosi rendelésekre

Új sorszámosztó oszlop segíti a munkát a Tiszaújváros Városi Rendelőintézetben.

Forrás: Olvasói fotó

Az automatát a szakrendelő előterében állították fel, ami nemcsak a betegek bejutását könnyíti meg, hanem a rendelő dolgozóinak munkáját is – tudtuk meg a város internetes honlapjáról, a www.tiszaujvaros.hu-ról.

Időpontot kell kérni

– Nagyon fontos hangsúlyozni, hogy az egészségügyi veszélyhelyzet továbbra is fennáll – nyilatkozta Nagyné Kántor Judit, a Tiszaújváros Városi Rendelőintézet főigazgatója. – A lazítások ellenére még mindig csak és kizárólag telefonon vagy interneten lehet időpontot kérni a különböző szakrendelésekre, személyesen továbbra sem. Abban az esetben, ha a betegnek van előre foglalt időpontja, belépéskor ezt jelzi a kolléganőknek, ők a sorszám­osztó automatába beütik a TAJ-számot, és máris visszaigazolja a rendszer, hogy melyik rendelésre, mikorra van időpontja a betegnek, aztán nyomtatja is a sorszámot. Korábban kinyomtatott papíron kapták meg a kolléganők az aznapra bejelentkező betegek névsorát, ami nem mindig működött gördülékenyen, és a betegek összetorlódásához vezetett. A sorszámosztó oszlop rendszerében azonban a teljes rendelési naptár benne van, ami nagy segítség a kollégáknak, mert nem kell kinyomtatott papírokon bogarászni az időpontokat, mivel a gép „észben tartja”. Ez pedig nagyban megkönnyíti a betegek bejutását az adott szakrendelésre.

A város is hozzájárult

A beruházás 1,5 millió forintos önkormányzati támogatásból valósult meg.

(A borítóképen: A biztonságos távolság itt is fontos)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában