boon.hu video

2024.06.02. 07:00

Juniálist tartottak Görömbölyön – fotókkal, videóval

Színes programok tömkelege várta az érdeklődőket a miskolci városrészben.

Boon.hu

Görömbölyi juniális

Fotó: Vajda János

„Az év civil szervezete” díjjal kitüntetett Görömbölyi Kulturális Egyesület és a Miskolci Kulturális Központ szervezésében juniálist tartottak a Görömbölyi városrészen. 

Szombaton. „Színes programokkal vártuk az érdeklődőket, táncos-zenés mulatságokkal” – mondta Madácsi Ágnes, a Görömbölyi Művelődési Ház vezetője, az esemény szervezője. Azt is elmondta, hogy a program a helyieknek fontos közösségépítő esemény. 

Közösségépítő program

Azt is megtudtuk, hogy az esemény egyik különlegessége, hogy a városrész lakóinak megszólítása, aktivizálása mellett, az MKK és a Görömbölyi Kulturális Egyesület vendégváró szeretettel invitálta a környező települések és Miskolc város közönségét is, hogy részesei legyenek egy jó hangulatú délutáni és fényfüzéres esti programnak. 

Mindenkit szórakoztattak

A színpadi produkciók 14 órától kezdődtek, és 23 óráig tartottak. A vendéglátásról a helyi vállalkozók gondoskodtak, és nem hiányoztak a körítésből az egyéb programelemek sem: az egzotikus állatok bemutatója, arcfestés, csillámtetoválás, kézműves foglalkozás, valamint a vásározók sátrai sem.

Nagy Istvánné a Csabai kapuból érkezett a programra a családjával. Elmondta, hogy kissé tartott attól, hogy rossz idő lesz, de nem bánta meg, hogy kilátogatott. „Az unokáim nagyon élvezik a programokat és a Csiri-Biri együttes előadását is nagyon várták már, mert óvodában is jártak már náluk” – mondta.

Kiss Virág a párjával érkezett Görömbölyre egy szomszédos településről. „Láttuk meghirdetve a programot, szeretjük az egzotikus állatokat és jó kiszakadni a hétköznapokból egy-egy ilyen programon” – mondta. 

Videós tartalmaink továbbra is megtalálhatóak a YouTube csatornánkon. 

Fát is ültettek 

Korábban írtunk róla, hogy a szervező kulturális egyesület vezetősége kiemelt figyelmet fordít a természet értékeinek megóvására, tavaly ősszel húsz család ültetett gyümölcsfákat egy önkormányzati területre, az idén tavasszal az erdőszéli területekről több konténer kommunális hulladékot gyűjtöttek össze, így nem maradhat ki a programból a Zöld Kapcsolat Egyesület sem, hogy az együttműködés velük is tovább bővüljön.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában