boon.hu video

2024.06.24. 14:00

Vidám, természetközeli támfal Ózdon (fotó, videó)

Megfestették a belvárosi támfalat, a panelházak közé a természet hangulatát csempészték.

Marosréti Ervin

Fotó: Marosréti Ervin

Az ózdi városközpontban befejeződött a Vasvár úti támfal festése, amelynek motívumáról a közösségi médiában meghirdetett szavazás után a lakosság döntött. A látványtervekkel kapcsolatban több, mint ezren nyilvánítottak véleményt, a kivitelező pedig a legtöbb szavazatot kapott motívumot valósította meg az elmúlt hetekben. 

Szalay Benjámin korábban már dolgozott Ózdon, hiszen a Szent István úti falat is ő festette le évekkel ezelőtt.

Többen odamentek

– Örülök, hogy ismét visszatérhettem a városba és együttműködhetek az önkormányzattal – tette hozzá a kivitelező. – Igyekeztem ismét a tudásom legjavát nyújtani, számomra a visszajelzés egyértelműen pozitív. A festés közben is többen odajöttek hozzám, és boldogan mondták, hogy mennyire tetszik nekik a támfal, amely vidám, természetközeli hangulatot teremt a belvárosban.

Korábban négy terv közül lehetett választani. A Hét Völgy Városát pedig a nagy többséggel megszavazott dombos, fákkal és égbolttal díszített motívum adja vissza leginkább. 

Szalay Benjámin feladata ezzel nem ért véget, a munkát a Bolyki elágazásban lévő támfalnál folytatja Ózdon.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában