Választás 2024

2024.06.09. 22:23

Triplázott Janiczak Dávid Ózdon

Az egykori kohászvárosban ő az első polgármester, aki a harmadik ciklusát kezdheti meg.

Marosréti Ervin

A szavazatok 100 százalékos feldolgozottsága mellett kijelenthető, hogy Ózd polgármestere a következő ötéves ciklusban is Janiczak Dávid (Ózdiakért és Ózdért Egyesület) lesz. A jelenlegi városvezető 6768 szavazatot kapott, míg a Fidesz-KDNP jelöltje, dr. Csuzda Gábor 5017 vokssal zárta a választást. A függetlenként induló Fidrus Péter és Szőcs Zoltán egyenkénti szavazatszáma nem érte el a kétszázat.

– Hálásan köszönöm az ózdiaknak. Újra bebizonyították, hogy nem lehet őket megtéveszteni és felelőtlen kormány ígéretekkel megvenni – fogalmazott az eredmény ismeretében Janiczak Dávid, Ózd város polgármestere. – A győzelmi különbség mértéke azt igazolja, hogy amit az elmúlt tíz évben letettünk az asztalra azt a lakosság egyértelműen értékeli, és a jövőben is elvárják. Én pedig igyekszem ezt a bizalmat továbbra is meghálálni.

Gratulált riválisának

Nem sokkal ezután dr. Csuzda Gábor, Fidesz-KDNP is értékelte a választás eredményeit.

– Szeretném megköszönni annak az ötezer ózdinak, aki megtisztelt a bizalmával. Köszönöm a családomnak és a segítőknek, hogy mellettem voltam ebben az ötven napban, és az azt megelőző időszakban. Gratulálok Janiczak Dávidnak, bízom benne, hogy a jövőben eredményesebben tudja végezni a munkáját.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában