Tiszaújváros

2024.09.08. 12:00

Csibetáborban edződtek a gimnáziumra

Már a tanévkezdés előtt diákokkal volt tele a tiszaújvárosi Eötvös gimnázium.

Boon.hu

Csibetáborban

Forrás: tiszaujvaros.hu

A Csibetáborba érkezők esetében túlbuzgóságról, stréberségről szó sincs, inkább a kíváncsiság hajtotta őket. Mint a tiszaujvaros.hu tudósításából megtudtuk, 105 újonc érkezett meg az idei Csibetáborba, hogy megismerhesse egymást, az iskolát, ahol 4 vagy 6 éven keresztül együtt koptatják majd az iskolapadot. Két napon keresztül minden az összekovácsolódásról szólt. 

Akadályok

Akadályok, megmérettetések, melyeket mind együtt, közösen kellett leküzdeniük. Minden osztálynak indulót kellett írni, volt röplabda és városismereti verseny. Az új osztályokat a felsőbb évesek mentorálták, akik önkéntes alapon vállalták a feladatot. Lapunknak elmondták, nem csak a nosztalgiázás miatt szeretnek itt lenni a Csibetáborban, hanem azért is mert tudják, milyen fontos egy kezdő diáknak, ha támogatják az idősebbek. Az újoncok a második napra már teljesen felszabadultak. Amikor a gimis évekről kérdeztük őket, mindenki azt mondta, szinte biztosak benne, hogy életük egyik legemlékezetesebb 4 évét töltik majd itt. Az idei tanévben négy új osztály indul az Eötvösben. Hatosztályos, általános, angol, és informatika/matematika. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában