Miért?

2 órája

Sötétségbe borult Miskolc belvárosa - képekkel

Fényképeket kaptunk egy olvasónktól, amelyen jól látszik, hogy nincs közvilágítás sem az Erzsébet téren, sem a főutca Erzsébet tér és Sötétkapu közötti szakaszán.

Boon.hu

Nem túl biztonságos ilyen fényvisznyok között közlekedni a miskolci főutcán

Fotó: olvasó

Kérdésünkre olvasónk elmondta, hogy hétfő este 20 óra körül Miskolc belvárosában az Erzsébet téren sétált és teljes sötétség fogadta. Hozzátette, hogy ha az élelmiszerüzletből és az itt található kávézóból nem szűrődött volna ki fény, akkor vaksötétben kellett volna tájékozódnia. Elmondása szerint, ő nem egy félős típus, de egyértelmű volt, hogy ez a helyzet alkalmat teremthet azoknak az embereknek, akik hajlamosak a törvény ellenes cselekedetre. Az is tény azonban, hogy az Erzsébet tér és a főutca a Miskolci Piknik helyszíne volt az előző napokban.

Ekkora a sötétség az Erzsébet téren
Fotó: olvasó

Szerettük volna megtudni, hogy ezeken a helyszíneken miért nincs közvilágítás, ezért levelet írtunk Miskolc Megyei Jogú Város Sajtó és Kommunikációs osztályára, amint a választ megkaptuk, cikkünket frissítjük.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában