boon.hu video

3 órája

Utolsó miskolci közgyűlés: Így búcsúzott el Veres Pál a várostól, a városban élőktől - képek, videó

A leköszönő polgármester a miskolciak bizalmában ajánlotta a város új polgármesterét, Tóth-Szántai Józsefet. Megható mondatokkal zárult az utolsó miskolci közgyűlés.

Szaniszló Bálint

Utolsó miskolci közgyűlés: Veres Pál leköszönő polgármester búcsút vett

Fotó: BOON

A 2019-2024-es önkormányzati választási ciklus utolsó tanácskozását, egy rendkívüli közgyűlést tartott szeptember 24-én Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata. A boon.hu a ciklusán át figyelemmel kísérte a testület munkáját. Az utolsó miskolci közgyűlés napirendjén nyolc megtárgyalandó ügy szerepelt. A 28 fős közgyűlés  tagjai közül 25-en voltak jelen, Kopcsó Gábor, dr. Nagy Ákos és Szilágyi Szabolcs nem vett részt a tanácskozáson. 

Utolsó miskolci közgyűlés
Utolsó miskolci közgyűlés: A ciklusban utoljára ült a pilpituson a Veres Pál által irányított miskolci városvezetés
Fotó: Vajda János

"Mindent meg fog tenni Miskolcért" 

Az utolsó miskolci közgyűlés zárásaként Veres Pál leköszönő polgármester emelkedett szóra. 

"Utoljára vezettem a miskolci közgyűlés ülését polgármesterként. Október 1-jétől új polgármestere lesz a városnak Tóth-Szántai József személyében. Azt szeretném kérni minden miskolcitól, hogy fogadja őt bizalommal, jó szándékkal." 

Eddigi közös munkák alapján meggyőződhettem róla, hogy ő is mindent meg fog tenni Miskolcért. Segítsék a munkáját, hiszen nagyon nehéz feladatot vállalt magára

- mondta búcsúmondaiban Veres Pál, Miskolc leköszönő polgármestere.

Köszönő szavakkal zárult az utolsó miskolci közgyűlés 

A búcsúzó városvezető megköszönte a közgyűlés tagjainak a közös munkát, hogy az ügyekben csak Miskolc érdekeit nézték. Sok sikert kívánt a képviselők további munkájához, boldogságot a magánéletükben.  

"Sok sikert kívánok a következő városvezetésnek, kitartást, sok erőt és jó egészséget - mondta Veres Pál. - Kívánom, hogy könnyebb ciklusuk legyen, mint nekünk volt. Ne legyen világjárvány, háború és energiaválság sem." 

Remélem, hogy az új városvezetés minden sikere a miskolciak sikere lesz.

"Megtiszteltetés volt szolgálni a várost" 

A leköszönő polgármester búcsúbeszédében a miskolciaknak is köszönetet mondott. "Köszönöm a bizalmat, köszönöm a lehetőséget! Köszönöm, hogy együtt dolgozhattunk ezért a városért. Köszönöm a sikerkereket, a boldog pillanatokat!

Megtiszteltetés volt Miskolcért, a miskolciakért dolgozni, a várost szolgálni.

A közgyűlés döntéseire visszatérünk. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában