boon.hu video

2 órája

Mini mozdonyok, óriási élmények (fotókkal, videóval)

Különleges program várta a vasútmodellek szerelmeseit a miskolci Gömöri pályaudvaron szombaton és vasárnap: a Miskolci Vasútmodellezők Egyesülete szervezte meg hagyományos őszi vasútmodell-kiállítását.

Boon.hu

Fotó: Mogyorósi Zsolt Pipó

A Miskolci Vasútmodellezők Egyesületének őszi vasútmodell-kiállítása idén is remek programot kínált a családoknak és vasútmodellezés iránt érdeklődőknek a Gömöri pályaudvaron. A két napon át látogatható esemény színes programokkal, játszósarokkal és izgalmas terepasztalokkal várt kicsiket és nagyokat egyaránt. A vasút és a mozdonyok rajongói örömmel vettek részt a kiállításon, amely minden korosztály számára kínált érdekességeket.

 

Miniatűr tájak keltek életre

látogatók modulrendszerű és keskeny nyomközű terepasztalokat csodálhattak meg, ahol a legapróbb részletekig kidolgozott miniatűr tájak keltek életre. A szervezők gondoskodtak róla, hogy mindenki megtalálja a számára érdekes látnivalókat: a legfiatalabbak számára játszósarkot alakítottak ki, ahol legóvasút és egyéb játékok kínáltak szórakozást, míg a felnőttek és komolyabb modellezők élvezettel szemlélték az egyedi építésű modelleket. A kiállítás különleges programja volt a TOTO játék, amelyben az apró részletek rajongói elrejtett jeleneteket és tereptárgyakat kereshettek meg az asztalokon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában