boon.hu PODCAST

2024.05.28. 20:00

Az arany középút létezik

Varga Barnabás regényének főszereplője egy ezotériával foglalkozó hölgy a portugál tengerparton, aki szinte kopogtatott a szerző gondolataiban, hogy írjon róla.

Hajdu Mariann

Varga Barnabás író Hajdú Mariann podcast vendége volt az Észak-Magyarország szerkesztőségében.

Fotó: Vajda János

Varga Barnabás 50 éves kora után kezdett el írni. Addig vállalkozást épített, ipari porfestéssel foglalkozó, feleségével közösen működtetett cégeik közel 40 főnek adnak a mai napig munkát. A vállalkozói lét nehézségei közepette képtelenség lett volna az irodalomnak hódolni. Ám utat törtek maguknak a novellák, majd az első regény a Bükkszentkereszten garázdálkodó bérgyilkosokról Az erdő rejtekén címmel, most pedig az újabb, a Duális világ, amely a napokban látott napvilágot. A regény főszereplője egy ezotériával foglalkozó hölgy a portugál tengerparton, aki szinte kopogtatott a szerző gondolataiban, hogy írjon róla. A könyv fő mondanivalója, hogy az arany középút létezik, a szerző erről is beszélt Hajdu Mariann-nak. A szerkesztő a beszélgetés után elolvasta a könyvet, és itt árulja el, fordulatos, izgalmas, különleges. És hogy az arany középút létezik.

Még több podcast a Boon.hu oldalán itt!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában