Előadás

2024.09.16. 15:00

Saját kínjain és örömein keresztül ad formát

A Király, Aranyélet, A Tanár, Terápia, Nyugati nyaralás – néhány Ötvös András színművész filmjei közül, amelyekkel gyorsan országos elismertségre tett szert.

Boon.hu

Ötvös András

Fotó: MW

A szuggesztív előadó szeptember 23-án 19.00-tól Miskolc, Tudomány és Technika Házában lép fel önálló estjével a TTH Színpad őszi sorozatában.

-Én úgy vagyok kívülálló, hogy nem szeretek a művészvilágban lenni, nem ez a természetes közegem.

 És gyűlölöm a szakma felszínes, bulvár oldalát, hogy ki milyen diétát tart, ki mennyire szép. 

Ezt az egész jelenséget, hogy a szépségipar benyomult a színházba, hogy azt nevezik színésznek, aki megfelel a fitness-ipar paramétereinek. Hát nem, ez egyáltalán nem így van: a színészek olyan emberek, akik a saját nyomorukon keresztül adnak formát a többiek félelmeinek, vágyainak és örömeinek. És ehhez semmi szükség kockahasra. (…) A saját kínjaimon és örömeimen keresztül próbálok formát adni a leírt szövegeknek, és ez – úgy érzem – megérinti az embereket – vallja a színművész.

Az előadás előtti kapunyitás 18.00, előadás kezdet 19.00, minden nézőt vendégül látnak az előadás előtt egy pohár borra. Jegyek elővételben: tixa.hu, és a  technikahaza.hu oldalakon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában