Labdarúgás

2023.04.04. 12:52

Rálépett a gázpedálra és ötszázat ment a zászlós

Alaposan megnyomta saját kilométer óráját Bense Milán miskolci asszisztens.

Kolodzey Tamás

– A napokban sűrűn jártam a focipályákat – kezdte Bense Milán, a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei I. osztályú asszisztensi keret tagja, majd így folytatta: – Pénteken, szombaton és vasárnap négy meccsre kaptam küldést: partjeleztem Alsózsolcán és Nyíregyházán, Ongán és Ózdon, közben hoztam és vittem a kollégáimat, többek között Bodnár Ádámot furikáztam Kazincbarcikára. Amikor elkészítettem az elszámolásomat, összeadtam a számokat, magam is megdöbbentem azon, hogy ötszáz kilométert hajtottam, majdnem annyit, mintha Miskolcról az ausztriai Linzig karikáztam volna.

Bejutott a Puhl Akadémiára

A huszonkét esztendős zászlós egy másik bravúrt is produkált:

– A közelmúltban Dédesi Mátyással és Tóth Ádámmal felvételiztem a Puhl Sándor Akadémiai Képzésre. Mindhárman bekerültünk az alapszintű kurzusra és ha sikeresek leszünk, akkor tagjai lehetünk az országos keretnek.

Bense Milán sztorijához tartozik még, hogy nem csupán a labdarúgó pályák és a stadionok világában mozog otthonosan, hanem élen jár a tanulásban is.

– A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemre járok. A gazdaság- és társadalomtudományi kar műszaki menedzser szakának harmadéves hallgatója vagyok, diplomámat, ha minden jól megy, akkor szűk egy év múlva vehetem át. Így hamarosan körülnézek a munkaerőpiacon és majd kiderül, hogy hol helyezkedek el.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában