Helyi sport

2023.08.06. 19:05

A 65. perc után kiszakadt az NB III-as gólzsákja

Labdarúgás: Magyar Kupa, országos főtábla, 1. forduló

Mátraterenyei SE (Nógrád vármegyei II. osztály) – Putnok FC (NB III)  1-16 (1-5)
Mátraterenye, 150 néző. V.: Nyekita.
Mátraterenye: Suha (Handó) – Budai L., Zsákai, Nagy Norbert (Szalai), Bakos, Budai K., Rácz, Pintér, Jónás (Nagy Noel), Hadusovszki (Berki), Kun (Orosz). Edző: Serfőző Péter. Putnok FC: Pápai – Mrva, Arday, Galacs, Pócsik (Dobrovolszki), Sztankó (Bökönyi), Komári (Bodnár A.), Bakos, Tordai, Juhos (Papp M.), Boros (Vattay). Vezetőedző: Szala Ákos. G.: Budai (11-esből), ill. Bökönyi (5), Bakos (2), Dobrovolszki (2 – egyet 11-esből), Bodnár (2), Boros, Komári, Arday, Galacs, Vattay. Jók: senki, ill. az egész csapat.
Serfőző Péter: – Nagyon motivált és egy nagyon jó erőt képviselő Putnokkal játszottunk. Próbáltuk megnehezíteni a dolgukat, de ez csak 65 percig tartott. Látszódott a két osztály különbség a két csapat között. Gratulálok és sok sikert kívánok a vendégeknek a céljaik eléréséhez.
Szala Ákos: – Nagy alázattal érkeztünk, megtiszteltük a hazai csapatot minden téren. Motiváltak voltunk és komolyan vettük ellenfelünket. Köszönjük a kedves vendéglátást, sok sikert kívánok a bajnokságban a terenyei csapatnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában