Labdarúgás

2024.02.14. 14:06

Aki elmegy fürödni, a focimeccsen is „megfürödhet”

Az I-es hazai pénztárban (Széchenyi út 9.) árusítják a belépőket a Mezőkövesd – Kisvárda OTP Bank Liga mérkőzésre

Felcsút 23201217 Labdarúgás NB1 NBI Puskás Akadémia PAFC - Mezőkövesd Fotó dömötör csaba Nemzet Sport MOLNÁR GÁBOR

Fotó: Domotor Csaba

A bajnoki találkozó február 17-én, szombaton 15.30-kor kezdődik majd a Városi Stadionban – közölte a klub Facebook-oldala. Elővételben hétköznapokon, péntekig lehet megvásárolni a belépőket 9 és 16 óra között az I-es hazai pénztárban. Meccsnapon, azaz szombaton a Városi Stadionban van lehetőség jegyvásárlásra. Fizetni az összes pénztárban lehet készpénzzel, bankkártyával és OTP-s SZÉP kártyával is. Felhívják a figyelmet arra, hogy a mérkőzések napján már nem vehetők igénybe a kedvezmények. 
Szombaton négy órával a találkozó megkezdése előtt, azaz 11.30-kor nyitnak majd a pénztárak, a kapukat 1 órával a mérkőzés megkezdése előtt, 14.30-kor fogják kinyitni.
Felhívjuk a figyelmet, hogy online jegyvásárlás esetén 399 Ft-os kezelési költséget (E-díj) kell fizetni belépőnként.
Zsóry-karszalag 
Ezen a héten, azaz február 12-től február 16-ig megváltott Zsóry-fürdő karszalaggal díjmentesen lehet megtekinteni a mérkőzést. A karszalag a hazai kapu mögötti szektorokba érvényes és korlátozott számban elérhető. A karszalaggal legkésőbb pénteken 16 óráig lehet megváltani a belépőt, ezt követően ez a kedvezmény már nem áll a szurkolók rendelkezésére.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában