Labdarúgás

2024.07.11. 17:30

Egy volt ,,diósgyőri polgár" csatlakozott a vármegyei együtteshez

Egy nappal ezelőtt már írtunk arról, hogy a Kolorcity Kazincbarcika SC NB II-es labdarúgó csapatának MFK Zemplín Michalovce elleni felkészülési találkozóján pályára lépett – a védelemben – Polgár Kristóf. Nos, az észak-borsodi klub csütörtökön bejelentette a rutinos, élvonalbeli tapasztalattal is rendelkező belső védő csatlakozását  csapathoz.

Polgár nyolc éve, 2016 júliusában a Haladás színeiben debütált az élvonalban, majd összesen 103 alkalommal játszott az NB1-ben. Az elmúlt két szezonban a ligaellenfél Gyirmót FC játékosa volt, s a diósgyőri évekkel együtt (2018 szeptember-2022 május) 75 ízben lépett pályára a második vonalban.

– Nagyon örülök, hogy bizalmat kaptam itt Kazincbarcikán – mondta Kristóf a szerződés aláírását követően, a klub honlapjának –, bízom benne, hogy segíteni fogom tudni a csapatot a közös célok elérésében. Nem idegen környékre tértem vissza, szeretem a megyét, s nagyon jól teltek az első napok, edzések. Abszolút pozitív volt a fogadtatás, s tényleg örülök, hogy itt lehetek!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában