Labdarúgás

2024.07.13. 14:38

Skripek gólokkal nyertek a hat légióssal felálló Diósgyőr ellen

A tiszaújvárosi gárda bizonyult jobbnak a szombat délelőtti NB III-as felkészülésin.

A tiszaújvárosiak (szürkében) nyerték a meccset

Fotó: ÉM

Két vármegyei NB III-as együttes játszott felkészülési mérkőzést szombaton délelőtt egymás ellen: a Termálfürdő FC Tiszaújváros a DVTK tartalék F4R gárdáját látta vendégül. 
Az újvárosiak kapuját a szezon harmadik új igazolása védte: Czinanó Antal a Békéscsaba 1912 Előre gárdájától érkezett a 2024/25-ös évadra a sárga-kékekhez (korábban Butor Levente és Tóth Borisz kötelezte el magát a Tisza-partiakhoz). Egy próbajátékos is pályára lépett a TFCT-ben, a 18 esztendős középpályás, Ur Dániel, aki a Nyíregyháza SFC utánpótlásából érkezett erre a meccsre. De nem marad, ahogy már távozott a klubtól a múlt hét végén próbajátékon járt Schrankó Levente és Rajsli Tamás is. Még egy régi-új fiú tűnt fel a Tiszaújváros együttesében, Varjas László, aki az előző évadban a csapat tagja volt, de a felkészülést nem itt kezdte el, ám az NB II-es Szentlőrinc SE-nél tett próbajátéka után visszatért, és a termálfürdős csapat labdarúgója lesz. 
A DVTK tartalék F4R együttesének ez szintén a második felkészülési találkozója volt, és kezdőcsapatukban ezúttal hat olyan játékos jutott szóhoz, akik más ország állampolgáraként látták meg a napvilágot (P. Zrnic és M. Zrnic bosnyák, horvát kettős állampolgár, Furdetskiy, Osikov, Kovalenko és Stavinchuk pedig ukrán). 

Termálfürdő FC Tiszaújváros – DVTK tartalék F4R 2-1 (2-0)
Tiszaújváros, 50 néző. 
Termálfürdő FC Tiszaújváros: Czinanó (Hornyák Z., 46.) – Farkas M. (Lőrincz, 70.), Ivanáka, Tóth S. (Jávorszki, 86.) – Varjas L. (Elek M., 65.), Bencsík, Vitelki B., Butor (Orosz D., 86.), Kollár (Ur, 46.) – Tóth B., Sripek (Nagy D., 65.). Vezetőedző: Vitelki Zoltán.
Diósgyőri VTK tartalék F4R: Dojcsák (Németh B., 46.) – Szakos (Sáreczki, 64.), P. Zrnic (Kiss B., 46.), M. Zrnic (Szőke, 64.), Lajcsik (Temesvári, 64.) – Osikov (Sipos, 46.), Kovalenko (Paizs, 64.), Stavinchuk (Ferencsik S., 46.) – Benkő (Kiss L., 64.), Furdetskiy, Vincze D. Vezetőedző: Vincze Richárd.
Gólszerző: Skripek (15., 25.), ill. Kiss L. (87.). 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában