Labdarúgás, NB III.

2024.09.01. 19:50

„A mai mérkőzésen az első perctől az utolsóig nem volt kérdés, hogy ki fogja megnyerni”

Labdarúgás, NB III: Észak-keleti csoport, 6. forduló

Mátészalkai MTK – Bacsó Beton-Cigánd SE 0–3 (0–2)

Mátészalka, 300 néző. V.: Török (Szabó F., Vilmányi).

Mátészalka: Szilágyi – Sárosi, Molnár M., Fenyőfalvi D. (Tangel, 46.), Hudák (Fejes, 62.), Gergely M. (Sztaroszta, 46.), Fenyőfalvi Cs., Bodó, Torkos, Rózsa (Kovács B. 82.), Kristófi (Horváth Z., 46.). Edző: Sándor Tamás.

Cigánd: Somogyi – Motkó, Juhász (Tóth G., 80.), Kőrizs (Veres, 70.), Szücs (Sikorszki, 70.), Nikic, Vass, Girdán (Antic, 64.), Tóth M., Kelemen, Silling (Honchar, 64.). Vezetőedző: Igor Bogdanovic.

G.: Juhász (22.), Szücs (44.), Antic (78.).

Jók: senki, ill. az egész csapat.

Sándor Tamás: – Teljesen megérdemelten nyert a vendég együttes. Hazai pályán egy félidőnyi előnyt nem adhatunk az ellenfélnek. Ha ez így történik, akkor a végeredmény nem kérdéses. Látjuk a hibáinkat, próbáljuk ezeket orvosolni. Egyébként le a kalappal a srácok előtt, mert a korábbi fordulókban erőn felül teljesítettek. Sajnálom, hogy ezen a mérkőzésen nem tudtuk az igazi arcunkat megmutatni. További sok sikert a Cigándnak.

Igor Bogdanovic: – Amikor egy csapat hétvégén és hétközben is játszik, nálam mindig a harmadik mérkőzés a legfontosabb, és egyszerre a legnehezebb. Arra kellett pontosan figyelni, hogy miként állítsuk össze a csapatot, milyen taktikát válasszunk, milyen állapotban lesznek a fiúk a mérkőzés előtt. Úgy gondolom, amit a meccs előtt megbeszéltünk, amire készültünk, a srácok csapatként, hibátlanul tudták végrehajtani. A mai mérkőzésen az első perctől az utolsóig nem volt kérdés, hogy ki fogja megnyerni. De egy kellemetlen ellenfél ellen játszottunk, amelyen látszódott, hogy motivált.  

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában