Labdarúgás

2 órája

A Vasashoz mennek az Illovszky Rudolfba

Labdarúgás: NB II, 8. forduló

Vasas FC – Mezőkövesd Zsóry FC    (Budapest, Illovszky-stadion, hétfő, 20.00)
Csertői Aurél, a Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzője: 
– Számomra egyértelmű, hogy az NB II legerősebb játékosállománya a csodálatos múlttal rendelkező Vasas. Az angyalföldiek legutóbb csak hajszállal maradtak le a feljutásról. Mi lendületbe jöttünk, a Csákvár ellen továbbjutottunk a Magyar Kupában, aztán hazai környezetben bajnoki összecsapáson legyőztük a volt élvonalbeli Kisvárdát. Most azonban nekünk még az eddigi játékunkat is felül kell múlnunk annak érdekében, hogy a fővárosban pontot, vagy pontokat szerezzünk. Harcos és agresszív játékot várok a csapattól. A hétfő esti kezdés, bármennyire is szokatlan az időpont, nem számít, meccset kell játszanunk és ezt ott és akkor tesszük, amikorra és ahová a sorsolás szerint mennünk kell.  
A dél-borsodiak keretének tagjai közül Doktor, Illés B. és Posztobányi sérült, egyikük sem szerepelhet, a többiek azonban a szakvezetés rendelkezésére állnak. 
Az MZSFC várható kezdőcsapata: Juhász I. – Horváth K., Zachán, Bora, Kállai K. – Zvekanov, Cseri, Varjas Z., Vajda S. – Szalai J., Bartusz.  

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában