Kosárlabda

2024.09.03. 18:00

Diósgyőrben játszik a magyar válogatott

A bolgárok elleni Eb-selejtezőt rendezik Miskolcon, november 7-én.

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége kedden bejelentette, hogy a magyar női kosárlabda válogatott a következő Európa-bajnoki csoportselejtezőjét, 2024. november 7-én Miskolcon, a DVTK Arénában játssza, amelynek során Bulgária válogatottját fogadják.

A diósgyőri csapat vezetőedzője, Völgyi Péter szövetségi kapitány által irányított együttes kilenc napja szép sikert ért el, ugyanis a Ruandában megrendezett világbajnoki előselejtezőn, a nyolc csapatos mezőnyben a legjobbnak bizonyult.

A magyar női válogatott két Eb-selejtezőt már lejátszott: még a korábbi szakvezető, Székely Norbert irányításával, tavaly novemberben, Sopronban, előbb Szlovéniát győzték le 70-51-re, majd Finnország vendégeként győztek 67-56-ra, így a B-csoportban, két forduló után, egyedüli száz százalékos gárdaként várják a még nyeretlen, bolgárok elleni összecsapást.

A miskolci Eb-selejtező előtti napokban Miskolcon, a DVTK Arénában készül a válogatott, és innen utazik majd a Szlovénia elleni, november 10-i, idegenbeli mérkőzésre is. 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában