Labdarúgás

2024.09.14. 21:15

Győzelemmel, továbbjutással mutatkozott be Csertői

Labdarúgás: Magyar Kupa, 3. forduló.

Labdarúgás: Magyar Kupa, 3. forduló

Mezőkövesd Zsóry FC (NB II) – Aqvital FC Csákvár (NB II) 3–1 (2–0)
Mezőkövesd, 400 néző. V.: Szigetvári (Szabó D., Vad).
Mezőkövesd: Deczki – Kállai K., Zachán, Bora, Vajda – Zvekanov, Varjas – Bartusz (Harsányi, 64.), Cseri (Ináncsi, 90.), Horváth K. (Bányai, 75.) – Szalai (Kállai Z., 90.). Vezetőedző: Csertői Aurél.
Aqvital: Perczel – Szalai P., Farkas A., Gregor Z., Varga B. – Dusinszki (Major, 63.), Nahirnij (Menyhárt, 46.), Gazdag – Szabó B. (Juhász, 73.), Nagy Z. (Haragos, 73.), Baracskai (Grünfelder, 83.). Vezetőedző: Tóth Balázs.
20. perc: Bartusz lőtt 16 méterről, laposan, a labda a bal alsó sarokban kötött ki, 1–0.
33. perc: Horváth K. játszotta tisztára magát a bal oldalon, az alapvonal közeléből középre játszott, és az érkező Bartusz a kapuba továbbított, 2–0.
65. perc: A vendégek kerültek a kövesdi kapu elé, Baracskai ismerte fel a helyzetet, és a kapuba lőtt, 2–1.
71. perc: Bal oldali beívelést követően Harsányi remekül vette át a labdát a vendégek 16-osán belül, és a jobb alsó sarokba helyezett, 3–1.
Sárga lap: Kállai K. (3.), Bora (56.), ill. Dusinszki (35.), Nagy Z. (60.), Major (79.).
Jók: Kállai K., Vajda, Zvekanov, Cseri, Horváth K., Bartusz, ill. Gazdag, Baracskai.

Csertői Aurél: – Jól állt a csapat a meccshez, pedig nagyon nehéz pályán kellett játszanunk, végig szakadó esőben. Végig uraltuk a játékot, lehetőségeket dolgoztunk ki, melyeket ki is használtunk. Úgy gondolom, a továbbjutásunk teljesen megérdemelt.
Tóth Balázs: – Jól kezdtük a mérkőzést, voltak lehetőségeink a gólszerzésre. Próbáltuk azt játszani, amit megbeszéltünk. A második félidőben visszajöttünk a meccsbe, de ezután nem volt elég hatásos a játékunk. Annak örülök, hogy Grünfelder Attila személyében egy saját nevelésű játékos mutatkozott be a mai mérkőzésen. 

Továbbjutott: Mezőkövesd Zsóry FC

További vármegyei labdarúgás itt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában