Helyi sport

2024.09.05. 12:00

KBSC-DVTK: lakcímkártya bemutatása szükséges

MOL MAGYAR KUPA KV BG 2

A hazai klub közzétette a közelgő kupameccs jegyértékesítési ,,dolgait": amint az ismert az NB II-es Kolorcity Kazincbarcika a Magyar Kupa 3. fordulójában, szeptember 16-án, hétfőn 19 órai kezdettel fogadja az NB I-es DVTK-t a Kolorcity Arénában. A stadionban a fedett hazai szektor 920 fő, míg a vendéglelátó 200 fő befogadására alkalmas. A jegyek értékesítése ezen lehetőségek figyelembe vételével történik.
A hazai szektorba, a hazai csapat drukkerei számára – elővételben és a helyszínen is – kizárólag személyes jegyvásárlásra nyílik mód 2024. szeptember 5. (csütörtök) 12.00 óra és szeptember 16. (hétfő) 17.30 óra között a Kazincbarcikán található Mezey István Művészeti Központban (Rákóczi tér 9). A jegypénztár nyitvatartása: hétfőtől péntekig 10.00 és 17.30 óra között, szombat, vasárnap zárva.
A hazai szektorba a belépőjegy megvásárlásához lakcímkártya bemutatása szükséges, a hazai szektorba kizárólag kazincbarcikai, illetve a kazincbarcikai kistérségbe tartozó településeken élő szurkolók, nézők vásárolhatnak tikettet. Egy megfelelő lakcímkártyával rendelkező néző kizárólag egy alkalommal és maximum két jegyet vásárolhat. A mérkőzésre online jegyvásárlásra nincs mód!

Az előzetesen megvásárolt bérletek, kiadott tisztelet- és támogatói bérletek erre a találkozóra nem érvényesek. A Kolorcity Kazincbarcika SC 2024/2025-ös bajnoki szezonjára megvásárolt bérlettel rendelkező drukkereink erre a találkozóra egy darab kedvezményes jegyet tudnak váltani bérletük bemutatása mellett, illetve emellett – igény szerint - még jegyet vásárolhatnak a feltüntetett egységes jegyáron. A mérkőzés napján - a még megmaradt jegyek - a Kolorcity Aréna helyszíni jegypénztárában vásárolhatóak meg, ezeknek számáról folyamatosan tájékoztatjuk a kedves érdeklődőket. A helyszíni jegyvásárlásra ugyanazok a feltételek vonatkoznak, mint az elővételes jegyek megváltására.

A DVTK szurkolói kizárólag a vendéglelátón foglalhatnak helyet, az ide szóló belépőjegyeket a DVTK értékesíti. 

Vendég jegypénztár a mérkőzésen nem lesz.

JEGYÁRAK:


 

Bérletes jegyár: 1500 Ft.


 

Elővételes egységes jegyár: 2000 Ft


 

A mérkőzés napján elővételben vagy a helyszínen: 2500 Ft

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában