Helyi sport

2024.09.08. 15:00

,,Sajnos a második félidőben mutatott játék teljes mértékben az én felelőségem"

Labdarúgás: NB III, Észak Keleti csoport, 7. forduló

Debreceni VSC tartalék – Diósgyőri VTK tartalék F4R 4–1 (1–1)
Debrecen-Pallag, 100 néző. V.: Nagy A. (Benkő, Hovanecz).
Debreceni VSC tartalék: Pálfi – Soroka, Rácz (Ferenczi B., 90.), Egri (Horváth Z., 78.), Cibla (Akbari, 90.), Takács B., Mona, Sipos, Kohut (Sain, 78.), Shedrach (Bökönyi, 58.), Lénárt. Edző: Máté Péter. DVTK tartalék: Odyntsov – Osikov, Ferencsik B., Karnitskiy, Bodnár (Furdetskyi, 65.), Ferencsik S. (Sipos Zs., 58.), Kiss L. (Stavinchuk, 46.), Kovalenko (Kristóf, 80.), Jurek, Benkő, Fekete (Sáreczki, 65.). Edző: Vincze Richárd. G.: Kohut (4., 48.), Cibla (77.), Takács B. (81.), ill. Jurek (39.). Jók: az egész csapat, ill. Benkő, Jurek.
Máté Péter: – Hála istennek, a sorozatterhelést nagyszerűen bírták a srácok. A mai mérkőzésen megérdemelten szereztük meg a három pontot, egy remek ellenfél ellen, amely csapat szinten, és egyénileg is erős volt. Bízom benne, hogy a sikerek még jobban összekovácsolják az együttest. A legnagyobb dicséret jár mindenkinek.    
Vincze Richárd: – A hazaiak korai vezetése után a 15. perctől átvettük az irányítást, rengeteg helyzetet alakítottunk ki, amik sajnos rendre kimaradtak, majd a félidő vége előtt egy egyéni akció után sikerült egyenlítenünk. A második félidő első percében egy könnyen elveszített labda után újra vezettek a hazaiak, majd az ezt követő percekben teljesen megzavarodtunk, rossz pozíciókban voltunk, túlságosan siettettük a játékot, aminek egy rohanás lett a vége. A hajrában sajnos két labdavesztésünk után újabb gólokat kaptunk, amikkel a Loki megérdemelten nyerte meg a meccset. Sajnos a második félidőben mutatott játék teljes mértékben az én felelőségem, mert az első félidőben jól működő struktúrába belenyúltam és ez miatt nem volt kellő létszámfölényünk azokban a játékfázisokban, amikben hibáztunk a harmadik és negyedik gólnál.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában