Labdarúgás

4 órája

A hajrában kapott gól miatt ,,csak" iksz lett

Labdarúgás: NB II, 10. forduló

FC Ajka – Kolorcity Kazincbarcika SC 1–1 (0–1)
Ajka, 800 néző. V.: Zierkelbach (Szécsényi, Bertalan).
Ajka: Szabados – Tóth G. (Doncsecz, 80.), Tar, Kenderes, Csemer – Kopácsi, Csizmadia Z. (Sejben, 59.) – Kovács N., Zsolnai, Borsos F. (Nagy K., 71.) – Szarka Á. (Bobál G., 59.). Vezetőedző: Schindler Szabolcs.
Kazincbarcika: Fadgyas – Bacsa B., Polgár K., Debreceni Á., Demeter M. – Varga J. – Szabó M. (Pintér Á., 64.), Kártik (Ferencsik B., 83.), Lucas, Bódi Á. (Herjeczki, 83.) – Pethő B. (Katona I., 73.). Vezetőedző: Erős Gábor.
23. perc: Kártik–Bódi volt a labda útja, utóbbi egy mélységi indítással Pethőt hozta játékba: a vendégek támadója két ajkai védő között, 16 méterről kapásból kilőtte a kapu jobb alsó sarkát, 0–1.
87. perc: Doncsecz jobb oldali beadását Kovács átvette, majd néhány cselt követően a támadásba bekapcsolódó Nagyhoz játszott, aki egy igazítás után rögtön középre tekert: Bobál G. 5 méterről, Debrecenivel a nyakán a léc alá fejelte a labdát, 1–1.
Sárga lap: Csemer (20.), Borsos (45.), ill. Debreceni (43.), Polgár (44.), Bódi (78.), Bacsa B. (79.), Erős G. (kispadnál, 93.).

Schindler Szabolcs: – Az első félidőben nem voltam elégedett, nagyon rosszul kezdtünk, rosszul játszottunk, lehet, hogy egy kicsit jobban tiszteltük az ellenfelet. A szünetben jól sikerült a rendrakás, mert a második félidőben nagyon jól játszottunk. Akár meg is nyerhettük volna ekkor a mérkőzést, ehhez meg voltak a lehetőségek, igaz, hogy a végén kockáztattunk.   
Erős Gábor: – Az első félidőben kimondottan jól játszottunk, az történt a pályán, amit szerettünk volna. A második félidőt nem értem, hiszen az öltözőben nem ezt beszéltük meg, az ellenkezőjét szerettük volna, hogy minél magasabban védekezzünk, nagyobb nyomást helyezzünk az Ajka védelmére, hogy ne tudják a labdákat beívelgetni a kapunk elé. De valamiért elkezdtük védeni az eredményt, és nagyon mélyen játszottunk. Ettől függetlenül meg voltak a lehetőségeink, összességében az Ajka sokat tett azért a második félidőben, hogy kiegyenlítsen.
 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában