boon.hu video

2 órája

DVTK: szurkolói vonulás Nyíregyházán - Fotók, videó

Ötszáznál is több diósgyőri drukker vonult egy órán át Nyíregyházán, a meccs előtt.

A DVTK szurkolók nyíregyházi vonulása

Fotó: Homoky György

A keleti rangadóra, Nyíregyházára különvonattal érkezett diósgyőri szurkolók, – akik a labdarúgó NB I 9. fordulójában sorra kerülő Nyíregyháza SFC – Diósgyőri VTK mérkőzésre jöttek, amely szombaton 19.30-kor kezdődik – egy órán át vonultak szabolcsi városban.

A meccs kezdéséhez képest viszonylag korán, 4 órával hamarabb érkeztek meg a diósgyőri fanatikusok, részben azért, mert a különvonatot a vasúti társaság csak az általa megjelölt időpontban tudta biztosítani, az érvényben lévő menetrendre tekintettel.

Mivel a nyíregyházi vasútállomás és a stadion közötti távon a DVTK fanatikusok számára nem biztosítottak külön buszjáratot, így a drukkerek gyalog tették meg a két helyszín közötti, nem egészen 5 kilométeres távot, és kb. egy órán át vonultak, közben pedig hangoltak, énekeltek, különböző rigmusokat skandáltak.

A különvonattal utazott 500 fős táborhoz, több diósgyőri is csatlakozott a vasútállomáson, így félezernél is több főből állt a menet.

Videós tartalmaink továbbra is megtalálhatóak a YouTube csatornánkon. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában