Labdarúgás

2 órája

Focifilozófia: mindig nyerni kell

Labdarúgás: NB II, 10. forduló

FC Ajka – Kolorcity Kazincbarcika SC    (Ajka, vasárnap, 17.00) 
Erős Gábor, KBSC vezetőedzője: 

-Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, hiszen az Ajka jó csapat, ezt bizonyítja évek óta, stabil együttese a második vonalnak. Régóta együtt vannak, összeszokottak, sok rutinos játékosuk van. Viszont mi is jó formában vagyunk és természetesen az a filozófiánk, hogy minden meccsünket meg akarjuk nyerni, de tudjuk, hogy ellenfél is van a pályán. Eddigi szereplésünk jóra sikeredett és az a célunk, hogy a hátra lévő hat fordulót lendületes futballal sikeresen és eredményesen vigyük végig. A bajnoki szünetet igyekeztünk kellően kihasználni, ráadásul az idő nekünk dolgozott: visszatértek a sérültjeink. Ádám F. beteg, ő nem lesz, a többiek azonban rendelkezésünkre állnak. 

A Kolorcity Kazincbarcika SC várható kezdőcsapata: Fadgyas – Polgár, Varga J., Debreceni, Demeter M. – Pethő, Bacsa, Lucas, Kártik, Bódi Á. – Szabó M.

Opus Tigáz Tatabánya – Mezőkövesd Zsóry FC    (Tatabánya, vasárnap, 17.00)
Csertői Aurél, az MZSFC vezetőedzője:

 – Az eddig elért eredményeink kellő önbizalmat adhatnak nekünk, de minden mérkőzés más. Tatabánya is az életéért küzd, ennek következtében úgynevezett brusztos, kemény mérkőzés elé nézünk. Azt majd a tatabányai eredményünk mutatja meg, hogy jó volt-e nekünk a bajnoki szünet, ha nyerünk, akkor szenzációs volt. A felkészülési találkozónkon arra törekedtünk, hogy meglegyen a ritmusunk és játéklehetőséget kapjanak azok is, akik eddig kevesebbet szerepeltek. Mi mindig ugyanazt játsszuk: sok gólt szerzünk, de mindig kapunk is, ezt a szisztémát azzal akarjuk magasabb szintre emelni, hogy most nullára akarjuk hozni a meccset, vagyis ne kerüljön a hálónkba a labda. Sérültjeink és betegeink felépültek, mindenki egészséges, ez is a malmunkra hajthatja a vizet, amely a gyakorlatban három pontot jelenthet. 

Az MZSFC tervezett csapata: Juhász I. – Horváth K., Zachán, Bora, Kállai K. – Cseri, Zvekanov, Vajda S., Varjas – Szalai J., Bartusz. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában