jégkorong

2 órája

Három ide, három oda, majd három végleg oda

Jégkorong: Erste Liga, 9. forduló

DVTK Jegesmedvék – Gyergyói HK (romániai)    4–6 (1–1, 1–2, 2–3)
Miskolc, 1080 néző. V: Juhász G., Vincze P. T., Vincze D., Kis-Király.
DVTK: Vosvrda – Masella 1, Skrabov, Hunt (1), Pineo, Doyle 1 – Vokla, Vojtkó (1), Lövei, Miskolczi, Blasko – Szirányi B., Szathmáry, Kuleshov, Bartos (1), Berdnikov 1 (2) – Szalay, Sánta, Farkas M., Csiki, Trozsák. Vezetőedző: Láda Balázs. 
Gyergyói HK: Rinne – Haaranen (2), Wardley 1, Vincze P., Sylvestre (1), Bodó 1 (1) – Mesikammen (1), Raymond, Orban B. 1, Gerads, Vayrynen (1) – Imre P. (1), Sándor B., Sándor-Székely 1, Császár, Sárpátki 1 (1) – Ádám Zs., Csiszer (1), Szigeti 1. Vezetőedző: Markus Juurikkala. 
Kiállítások: 12, ill. 10 perc.  
Láda Balázs: 

– A Gyergyó HK mindig nagyon kemény ellenfél. Ismét jól kezdtünk, az elején domináltunk, megvoltak a lehetőségeink. Az évadban most először volt két kiugrási lehetőségünk, ezeket nem értékesítettük. A gólszámmal nem volt probléma, de többet kellett volna lőnünk. Az üres kapus helyzeteket ki kell használni és meg kell találnunk annak az útját, hogy hogyan nyerjünk.

Szaller Márk (másodedző): 

– Rosszabbul kezdtünk, mint a hazai csapat. A második és a harmadik játékrészben a DVTK sorozatban három gólt lőtt, ezzel visszahozta magát a mérkőzésbe. Viszont dicséretes, hogy a három kapott gólra mi is tudtunk hárommal válaszolni. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában