Bűnügyi hírösszefoglaló a hétről

2020.11.15. 20:00

Gyalogosgázolás, holtan találták meg az eltűnt asszonyt, életveszélyes vita

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban november 9-e és november 15-e között.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Nem válogatott, elvitt mindent, amit talált – Éppen egy autóból próbálta elvinni a benne hagyott tárgyakat, amikor egyszer csak tetten érték.

Egy óra, két rablás, két elfogás – Az ózdi rendőrök egy órán belül elfogták a városban, illetve Sáta településen elkövetett rablások gyanúsítottjait.

Perfelvételi tárgyalást tartottak az Orosz Bernadett elleni jogsértéses perben – A Miskolci Törvényszék perfelvételi tárgyalást tartott a felperes jóhírnevének és a becsületének, az alperes élet, testi épség és egészséghez fűződő jogainak megsértése miatt folyamatban lévő személyiségi jogi perben.

Gyalogosgázolás Felsőkelecsényben – Egy személygépjármű ütött el egy asszonyt, aki kórházba szállítása közben elhunyt.

Rejtekhelyén fogták el a rendőrök a körözött férfit – Elfogatóparancs alapján fogták el a rendőrök azt a miskolci férfit, akit búvóhelye sem rejthetett el.

Elütötték a gyalogost, majd elhajtottak a helyszínről – Elmenekültek a helyszínről, de a rendőrök rövid idő alatt elfogták azokat a férfiakat, akik elütöttek egy nőt Felsőkelecsényben. A 43 éves gyalogos kórházba szállítása közben az életét veszítette.

Négy gyereket rabolt ki Miskolcon – A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt a 34 éves férfi ellen rablás bűntette miatt.

Két autó karambolozott Edelényben – A mentést a bódvaszilasi hivatásos tűzoltók végzik.

Árokba csúszott egy nyerges vontató a 37-es főúton – A Béke úti kereszteződésnél forgalmi akadály alakult ki.

„Belső hangra” hivatkozva késelte meg édesanyját – A Miskolci Törvényszék emberölés bűntettének kísérletében mondta ki bűnösnek a vádlottat, emiatt 7 év 6 hónap börtönbüntetést szabott ki vele szemben, s a közügyektől is 7 évre eltiltotta.

Határozott fellépéssel a drog ellen – A helyi közterület-felügyelet és a rendőrség is kiemelten kezeli a kábítószerhelyzetet.

Csaknem tragédia lett a pálinkafőzés – Pálinkafőzés közben felgyújtotta ismerősét Mezőcsáton a férfi, akit most elítéltek.

Nem tudta megütni a sógorát, ezért szétverte az autóját – A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 41 éves férfi ellen garázdaság vétsége és rongálás vétsége miatt.

Az egész család a rendőrökre támadt – A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség csoportosan elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntette és más bűncselekmények miatt folytat nyomozást hét személy ellen.

A félelmünket használják ki a csalók – Csalók specializálódtak a koronavírus-járványra, és próbálnak bejutni az ingatlanokba.

A rendőrökre rántotta a kormányt – Őrizetbe vették a férfit, aki a kijárási korlátozás alatt, ittasan veszélyeztette a rendőröket.

Az utcán szemelte ki áldozatát a rablás miatt elítélt férfi – A Miskolci Járásbíróság ítéletet hirdetett annak a férfinak az ügyében, aki Miskolcon a nyílt utcán belekötött egy járókelőbe, követte, megverte, majd elvette 70.000.-forintját.

A rendőrök holtan találták meg az eltűnt asszonyt – A miskolci nyomozók őrizetbe vették a nő élettársát, aki a gyanú szerint olyan súlyosan bántalmazta az asszonyt, hogy elhunyt.

Életveszélyes lett a vita, őrizetben a bántalmazó – A rendőrök azonnal elfogták azt a férfit, aki veszekedés közben életveszélyes sérüléseket okozott ismerősének Ládbesenyőn.

Kéretlen éjjeli látogató – A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 50 éves férfi ellen éjjel elkövetett magánlaksértés bűntette miatt.

A visszatérése napján verhette agyon élettársát – Korábbi élettársa okozhatta egy eltűntként kezelt nő halálát. A fiai már másnap keresték, de a férfi letagadta, hogy tudná, hol az asszony.

Embertelen körülmények között tartotta a házi állatait – A Kazincbarcikai Járási Ügyészség állatkínzás vétsége miatt vádat emelt egy férfival szemben, aki embertelen körülmények között tartotta és éheztette több tucat házi állatát.

Vasvillával fenyegették a rendőröket – Előkészítő ülésen született döntés a rendőrökre támadó két férfi büntetőügyében.

Földre vitte a rendőrt az ittas, balesetező sofőr – A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség rendőrökre támadó személyek őrizetét rendelte el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában