Humor

2008.11.18. 12:23

Nemi különbségek

<p>Avagy hogyan látja ugyanazt a napot egy házaspár két tagja.</p>

A FELESÉG NAPLÓJÁBÓL

Szombat este

A férjem nagyon furcsa volt ma. Megbeszéltünk egy találkozót a Plaza kávézójában. Mivel én egész nap shoppingoltam a barátnőkkel, gondoltam,hogy neheztel a pár perces késésem miatt, de végülis nem mondott semmit.
Csak nem alakult a beszélgetés, egész idö alatt csendben ült.Javasoltam, hogy húzódjunk a kávézó egy csendesebb sarkába, de ez sem segített. Mikor rákérdeztem, valami gondja van-e, azt mondta semmi különös.
Mikor kérdeztem, én vagyok-e az oka a csöndnek, azt válaszolta nem, nem kell nyugtalankodnom. Hazafelé úton mondtam neki, hogy szeretem, kissé elmosolyodott, s vezetett tovább. Nem tudtam megérteni a viselkedését, s nem tudom miért nem válaszolt a szerelmi vallomásomra.Otthon is éreztem, hogy egész idö alatt messze jár, s nem is akar velemtalálkozni. Csak kornyadozott a TV elött, s érezni lehetett, hogy messzejár az esze...
Végülis felmentem lefeküdni. Kis idö múlva követett.
Nagy csodálkozásomra válaszolt a szeretetemre, a símogatásokra,szeretkeztünk, de végig éreztem, hogy távol van. Elhatároztam, hogy rákérdezek, s akkor vettem észre, hogy már alszik. Álomba sírtam magam.

A FÉRJ NAPLÓJÁBÓL

Szombat este

A csapatom kikapott. De este egy jót k***unk...

  • A lebegő fej
    Egy igazán szép történet egy magányos férfiról, aki egy "lebegő fejjel" köt igaz barátságot.

  • Emberek, akiket megöltek a találmányaik
    Hírnévre és vagyonra vágytak, találmányaikkal azonban csak a saját sírjukat tudták megásni. Az utókor pedig úgy emlegeti őket, mint a technikai forradalom koránok kontárjait.

  • 1600 éves görög viccek
    Megtalálták a Monty Python humorcsapat híres "halott papagáj" jelenetének ősét egy negyedik századi görög viccgyűjteményben - közölte csütörtökön a viccek angol nyelvű változatának kiadója.

  • Humor rovatunk
  •  

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!