Nagyvilág

2010.04.01. 16:40

Plasztikára költötte lánya tandíját!

<p>Az 50 éves anya minden pénzét arra költi, hogy Nefertiti egyiptomi királynéra hasonlítson.</p>

A 16 éves Rachel Namita okos, szorgalmas, hagyománytisztelő lány, aki szerinte mindenben ellentéte saját anyjának, aki a plasztika műtétek megszállottja. Anyjának ugyanis egyetlen életcélja van, hogy  Nefertiti  egyitpomi királyné pontos mása legyen. Eddig szégyenkezve, de elnézően kezelte anyja mániáját, de amikor megtudta, hogy emiatt a hóbort miatt nem járhat tovább szeretett iskolájába, betelt nála a pohár.

A lány Nagy-Britannia legjobb és világszinten is élvonalbeliRoedean középiskolában folytatta tanulmányait ösztöndíjasként (vagyis csak a tandíj egy kisebb részét kellett finanszírozniuk), egészen addig, amíg ki nem derült, hogy anyja a tandíját az 53 plasztikai műtétjére költötte el. Ráadásul Rachel minderről úgy szerzett tudomást, hogy év végén az egyik szünetben a batárnőivel nevetgélt az iskola udvarán, amikor felolvasták azoknak a diákoknak a nevét, akik a következő tanévben már nem lesznek az iskola tanulói. Rachel mélységesen elkeseredett, amiért ilyen megalázó módon jutott tudomására, hogy elfogyott anyja pénze, s hogy miként fogyott el.
"Azt már megszoktam, hogy hiú és önző, de erre nem tartottam képesnek" - nyilatkozta a lány, tudatva: nem haragszik anyjára, de szerinte orvosra lenne szüksége, s nem plasztikai célból... Azt is elmondta a Daily Mail brit hírportálnak nyilatkozva: alig várja, hogy befejezze az iskolát - immár egy másik intézményben - és elköltözhessen otthonról.

Mint arról már korábban hírt adtunk, Nileen Namita (50) nem egyszokványos édesanya, már csak azért sem mert műtéteinek száma vetekszik életkorával. Azért plasztikáztatta meg ennyiszer az arcát, mert érzi, hogy Nefertiti, a Nílus királynőjének lelke benne született újjá. Így csak megteremtette a megfelelő testet a benne élő királynőnek. Ennyi műtéttől azonban  - a kritikusok szerint - inkább egy múmiára hasonlít, semmint az egykor gyönyörű királynőre.  

Nézze meg a képeket ide kattintva >>>

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!