Ökumenikus Segélyszervezet.

2024.08.30. 07:59

Készülnek az Iskolakezdés együtt! segélyakció utolsó tanszercsomagjai

Lévai Anikó jószolgálati nagykövet is bekapcsolódott az adományok összeállításába

MW

Az adományok összeállításába bekapcsolódott Lévai Anikó jószolgálati nagykövet, Lehel László elnök-igazgató és Borbély Lénárd, Csepel polgármestere is

Forrás: Magyar Ökumenikus Segélyszervezet

Fotó: Kis Boáz

Gőzerővel készítik az önkéntesek az Iskolakezdés együtt! segélyakció utolsó tanszercsomagjait az Ökumenikus Segélyszervezet Országos Segélyközpontjában. Az adományok összeállításába bekapcsolódott Lévai Anikó jószolgálati nagykövet, Lehel László elnök-igazgató és Borbély Lénárd, Csepel polgármestere is. Látogatásukkal arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy a tanévkezdésig hátralévő napokban is él a 1353-as adományvonal, illetve a www.segelyszervezet.hu weboldalon szintén lehet csatlakozni az országos összefogáshoz.

A beérkező adományokból összesen 2000 rászoruló gyermeknek szeretne személyre szabott tanszercsomagot összeállítani még becsengetés előtt az Ökumenikus Segélyszervezet. Az Iskolakezdés együtt! segélyakció tanszercsomagjai többet jelentenek egy egyszerű ajándéknál: egy jó minőségű tolltartó, füzetcsomag, tornazsák vagy ünneplő ruha hozzájárulhat ahhoz, hogy ők is büszkén és örömmel ülhessenek be az iskolapadba. A Segélyszervezet a legszegényebbeken szeretne segíteni, annak érdekében, hogy az iskolakezdés számukra ne az eladósodásról, hanem a felzárkózás esélyéről szóljon.

Így lehet csatlakozni!

  • Él a 1353-as adományvonal, melynek tárcsázása hívásonként vagy SMS-enként 500 forint támogatást jelent.
  • Néhány kattintás csupán, s egy bankkártya segítségével tetszőleges összeget lehet felajánlani pár perc alatt a www.segelyszervezet.hu  weboldalon.
  • Átutalással vagy csekkbefizetéssel a 11705008-20464565 számlaszámon lehet csatlakozni a felhíváshoz. A közlemény rovatban feltüntetve: Iskolakezdés együtt!
  • A nagyobb postákon a csekkbefizetés mellett gyűjtőperselyekbe is várják az adományokat.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában