Sport

2012.12.11. 13:57

Mérföldkő Nagy Tünde pályafutásában

A második meccsen átesett a ,,tűzkeresztségen” a Vénusz újonc kapusa.

A második meccsen átesett a ,,tűzkeresztségen” a Vénusz újonc kapusa.A magyar női futsalválogatott Csehországban, Kladnóban játszott két összecsapást a múlt hét végén: a mieink keretében ott volt az élvonalbeli a DVTK-Vénusz-Szabadidőközpont négy játékosa, Nagy Tünde, Csepregi Gabriella, Újvári Krisztina és Bernáth Csilla is. A Frank Tamás szövetségi edző által vezetett együttes előbb 7-4-re verte a vendéglátót (a gólszerzők Vágó (2), Csepregi, Megyes, Radics, Újvári és Bernáth voltak), majd 3-2-es vereséget szenvedett (ezen második összecsapáson Zágor és Szűcs volt eredményes a magyar oldalon).

– A bő keretbe való behívásom nem volt annyira meglepő számomra, ám annak, hogy a szakmai stáb a szűkítéskor is benn hagyott, nagyon örültem, mert kiváló képességű riválisaim vannak – mondta az Észak-Magyarországnak Nagy Tünde, a Vénusz kapusa, aki először volt a nemzeti csapat tagja. – Mindenképpen mérföldkő volt a pályafutásomban ez a csehországi túra, melynek során a második meccsen kaptam lehetőséget. Az elején éreztem én is picike bizonytalanságot magamon, de a második félidőben már belerázódtam a dolgokba, az elvárt teljesítményt nyújtottam. Csapat szinten remek volt az összhang, sok hasznos tanácsot kaptam poszttársamtól, Vincze Anikótól.

A Vénusz egyébként vasárnap 18.30-tól pótolja a csehországi túra miatt elmaradt Tolna-Mözs elleni hazai bajnoki összecsapását.

ÉM-MI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!