Bulvár-celeb

3 órája

Agydaganatot diagnosztizáltak a magyar rappernél, legfeljebb egy éve lehet hátra

Megdöbbentő diagnózist kapott a magyar zenész.

MW

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Christian Bertrand

Agydaganattal küzd az extrém kinézetű, tetovált arcú rapper, a Spike Dilo néven fellépő Kunsági Bence. A Borsnak azt is elmondta, hogy 

az orvosok szerint maximum egy éve lehet hátra, meglehet, hogy most elkészült videóklipjével búcsúzik a közönségtől.

Mint mondta, az elmúlt hetekben rendszeresek voltak nála a rosszullétek: váratlanul elaludt vagy épp izomrángásos rohamok gyötörték, az MRI-vizsgálat után pedig megkapta a diagnózist.

„Létezik egy műtéti eljárás, de nem vállalom. Egyrészt ténylegesen nem segítene rajtam, másrészt nem szeretnék életem végéig bukósisakban járni.

Tudomásul vettem, hogy egy évem van hátra...”

Agydaganatot találtak az orvosok az extrém rapper, Spike Dilo fejében
Forrás: Bors

„Megbékéltem a múltammal és a betegségemmel. Hogy ez a sors jutott nekem, abban senki sem hibás. Nem akarok küzdeni, mert csupán még nehezebbek lennének az utolsó hónapjaim” – nyilatkozta a Borsnak.

Kunsági Bence azt is elárulta, hogy nincs bakancslistája, egyébként is sok mindenen van túl. Többször már majdnem meghalt: egyszer drogtúladagolás miatt kellett újraéleszteni, máskor az utcán elesve verte be a fejét, két éve pedig elütötte a villamos a Jászai Mari térnél.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!