Rendőrségi hírek

8 órája

Ismét két dílert fogtak el

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett miatt nyomoz az Encsi Rendőrkapitányság egy vilmányi és egy mérai férfival szemben. A dílerek a két településen kereskedtek a tiltott szerrel, amit többek között fiatalkorúaknak is értékesítettek.

Ismét két díleren kattant a bilincs

Forrás: Police.hu

Fotó: Police

A két dílert egy összehangolt akcióban 2024. szeptember 16-án fogták el az Encsi Rendőrkapitányság és a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai.

díler,kristály,anyag
Kábítószernek minősülő kristályt árultaka dílerek
Fotó: Police / Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Két díler került rendőrkézre

A rendőrök a rajtütés eredményeként több mint 100 gramm fehér kristályos anyagot foglaltak le. A nyomozók a két dílert gyanúsítottként hallgatták ki, majd a hatóság őrizetbe vette, illetve a bíróság később le is tartóztatta őket.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy az új pszichoaktív szerek mindig kétséges összetételűek és eredetűek, ezért élettani hatásuk kiszámíthatatlan, használatuk akár tragikus kimenetelű is lehet!

További videós tartalmaink itt.

(A videó nem a helyszínen készült).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában