Helyi közélet

2012.11.20. 15:21

Jean-François Paroz újhelyi látogatása

Sátoraljaújhely - Hivatalos látogatásra Sátoraljaújhelyre utazott kedden Jean-François Paroz svájci nagykövet és a Svájci Hozzájárulás Programiroda.

Sátoraljaújhely - Hivatalos látogatásra Sátoraljaújhelyre utazott kedden Jean-François Paroz svájci nagykövet és a Svájci Hozzájárulás Programiroda.A látogatásnak két célja volt, egyrészt a svájci nagykövetnek ez volt az első vidéki látogatása Magyarországon, másrészt pedig a programiroda munkatársaival együtt tájékoztatást kapott arról, miként használja fel a régió azt a hárommillió svájci frankot, amelyet a Magyarország és Svájc között meglévő megállapodásnak köszönhetően elnyert.

Jean-François Paroz portálunknak elmondta, a benyomásai rendkívül pozitívak voltak Sátoraljaújhelyen, különösen azt tartja fontosnak, hogy a több projektből álló programcsoport résztvevői, a civil szervezetek, a vállalkozók és az önkormányzatok milyen hatékonyan tudnak együttműködni.

ÉM-BG

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában