boon.hu video

2024.06.08. 21:39

A béke pártján a kiliáni városrész lakói

Dr. Osváthné Kobolák Zsaklin, a Kiliáni városrész önkormányzati képviselőjelöltje a Szinyei utca lakóihoz csengetett be az Egymillió Találkozás Napjának délelőttjén.

Boon.hu

Dr. Osváthné Kobolák Zsaklin képviselőjelölt is részese volt a szombati mozgósításnak

Fotó: Vajda János

Korom Sándor Róbert és élettársa örömmel nyitottak ajtót a képviselőjelöltnek. Meglepődtek és megtisztelőnek tartották, hogy fontos a véleményük és nem csak egy szórólapot találtak a postaládában, hanem azt személyesen, beszélgetés keretein belül adta át nekik dr. Osváthné Kobolák Zsaklin

kobolak_zsaklin007
Fotó: Vajda János

Beszélgetésük során egyetértettek abban, hogy bár szépen rendben van tartva a környék, de nagyon hiányoznak a fejlesztések, beruházások. A képviselőjelölt elmondta, hogy a lakásfórumokon is ez volt a leggyakrabban felmerülő kifogás a városrész lakosai körében.

kobolak_zsaklin001
Fotó: Vajda János

A 63 éves kiliáni férfi, Kaló István Zoltán nem a városrész problémáiról szeretett volna beszélgetni. Elmondta, hogy soha nem gondolta volna, hogy háborútól kell majd tartania. Hangsúlyozta, hogy bármit megtenne, csak békében élhessen. 

A képviselőjelölt elmondta neki, hogy két gyermekes édesanyaként megérti a félelmeit és ő is a béke pártján áll. Ezért is nagyon fontos, hogy vasárnap minél többen menjenek el szavazni és adjanak hangot ezzel a véleményüknek. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában