boon.hu video

2024.06.08. 20:56

Egymillió Találkozás Napja a perecesi kánikulában

Bulgárföld és Pereces önkormányzati képviselőjelöltjét a tikkasztó hőség sem tartotta vissza attól, hogy felkeresse Pereces polgárait, és átadja neki a kormánypárt ajándékcsomagját.

Édes Richárd

Fotó: Bátori Péter

Sebestyén Csaba szerint Perecesen lényeges lenne a közösségi terek felújítása, az utak rendbetétele és a szolgáltatások bővítése, mert a több ezres városrészben mindössze egyetlen kocsma és két bolt áll a helyiek rendelkezésére.

Sebestyén Csaba, Egymillió találkozás napja
Fotó: Bátori Péter

Az Egymillió Találkozás Napján a választás előtti 24 órában egymillió embert keresett fel a kormánypárt ötvenezer aktivistája. A választás előtti nagy hajrá keretében Sebestyén Csaba egy tollból, hűtőmágnesből álló ajándékcsomagot vitt a választópolgároknak, Orbán Viktor miniszterelnök választásról szóló levelével. 

A politikus a 28 fok fölé emelkedő izzasztó melegben vágott neki a településnek. Örömmel fogadták a gyönyörű kertvárosi környezet lakói. Az óvárosi részen élők is reményüket fejezték ki azt illetően, hogy Sebestyén Csaba sikeresen szerepel majd a vasárnapi választásokon. Az ajándékcsomag átadásakor többen elmondták, hogy Pereces fejlődik, de ennek felgyorsításához Sebestyén Csaba munkája is kellene. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában