boon.hu video

2024.07.26. 15:05

Továbbra is fenntartják a rendet Komlóstetőn, a Magashegyen, Vargahegyen és Miskolctapolcán is - fotókkal, videóval

Péntek délelőtt Bajusz Gábor kormánypárti önkormányzati képviselő tartott bejárást a Miskolci Önkormányzati Rendészettel közösen.

Ujlaki Attila

Fotó: Mogyorósi Zsolt Pipó

Volt egy nagyon jó gyakorlat mostanában, amelyet a rendészettel közösen sikerült megvalósítani, ami legfőképpen a Magashegyet érintette, hiszen itt vannak olyan nehezen megközelíthető helyek, amelyeket nehezebb szemmel tartani, így az illegális hulladéklerakás soha nemlátott méreteket öltött – mondta péntek délelőtti bejárásán Bajusz Gábor, miskolci kormánypárti önkormányzati képviselő, amelyet a Miskolci Önkormányzati Rendészettel közösen tartottak.

Továbbra is rendet tartanak 

Októbertől Bajusz Gábor egyéni önkormányzati körzetéhez fog tartozni többek között Komlóstető, Magashegy, Vargahegy és Miskolctapolca is. Ennek apropóján egy átfogó bejárást szervezett, hogy felfedjék az esetleges problémákat. 

A lakosok korábban elmondták, hogy az hulladékhelyzet óriási probléma a városrészen és egy korábbi sikeres együttműködés után egy nem miskolci székhelyű cég illegális hulladéklerakását sikerült tetten érni

 – emlékeztetett. A bejárás során egy roncsautót találtak a Hideg soron, amellyel kapcsolatban azonnal intézkedtek. Bajusz Gábor elmondta, hogy már a szombati napon elszállítják a roncsot. 

Szabó Ferenc a Miskolci Önkormányzati Rendészet igazgatója már arról beszélt, hogy beindul a városrészi gyalogos rendészet. Azt is aláhúzta: a városrészeken minél nagyobb létszámban lesznek jelen a rendészet munkatársai. Azt is megtudtuk, hogy apróbb problémákkal rendelkeznek a városrészek. 

Miskolctapolca nyáron az idegenforgalom miatt kiemelten fontos, ilyenkor jobban kell figyelni a szabálytalan parkolások miatt

– mutatott rá. 

Azt is aláhúzta, hogy nem a problémák miatt mennek a városrészekbe, hanem azokat megelőzni.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában