Jegyzet

2024.07.12. 12:30

Van, ami nem változik

Galambos Eszter

Galambos Eszter

Fotó: ÉM

Ha tetszik, ha nem, olyan világot élünk, amelyben a folyamatos változás a biztos pont. Bár ebben a mondatban van némi ellentmondás, ennek ellenére senkinek sem kell magyarázni. Hozzá lehet vajon ehhez szokni? Természetes dolog az, hogy egyik pillanatról a másikra elveszthetünk, munkahelyet, barátságot, szerelmet? Jó dolog az, hogy nincs időnk várni, kivárni, mert akkora verseny, hogy aki kimarad, az lemarad? Normális vajon, hogy ritkaságszámba megy ha stabilitást érzünk a lábunk alatt, gondolva itt akár a mikro-vagy makrokörnyezetünkre?

Kérdőjelek a levegőben, és a válaszokat csak mi tudhatjuk. Egy biztos, ha tetszik, ha nem alkalmazkodnunk kell és bizony egyre gyakrabban ki kell lépnünk a komfortzónánkból. Az, hogy ezt ki hogy viseli, egyénfüggő. Lehet élvezni és izgalommal várni az új kihívásokat, és lehet rettegve, szorongva félni, hogy mi lesz már megint. Mindkettő érthető, hiszen emberből vagyunk. 

Ez az egy dolog biztos, hogy nem változik! Emberek vagyunk és bármi is történik, maradjunk is azok.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában