Helyi közélet

2024.08.04. 09:30

Gazdit keresünk

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány árva lakóiból mutatunk be hármat.

Boon.hu

Forrás: Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola

Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt állatot. A kutyákat chipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 25 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16:30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.

 

Dömpi körülbelül 14 hetes kankutyuska. 4 testvérével kidobták őket a semmi közepén. Soványak voltak, bőrbetegek és nagyon éhesek. Szerencsére az ideiglenes befogadójuk pár hétig tudott rájuk vigyázni, majd bekerültek a menhelyre. Az egyik kicsit megtartották, kettőnek már van gazdijelöltje, de Dömpi még senkinek sem tetszett meg. Előreláthatólag közepes méretűek lesznek felnőttként, nagyon kedvesek, bújósak. Családi kedvencnek fogadhatóak örökbe, benti-kinti tartással.

 

Hóborc két év körüli, nagyon kedves, barátságos nőstény kutyus. Hernádnémetiben befialt egy lakatlan portára, onnan került be 3 kölykével. Hóborc már ivartalanított, nagytestű kutyus, családi kedvencnek kiváló választás lenne. Szépen és szívesen sétál pórázon. Telepőrzésre nem alkalmas!

 

Paca hét éves, ivartalanított kankutya. Kölyökként fogadták a menhelyről örökbe, majd meghalt az imádott gazdija és Pacát visszavitték. Eleinte szomorú volt, most már nagyon kedves, barátságos kutya. Sajnos a többi kutyával nem jön ki, agresszívan viselkedik, ezért csakis egyedüli kedvencnek fogadható örökbe. Mivel Paca eddig lakásban lakott, ezért újra benti tartással, vagy benti-kinti tartással fogadható örökbe, családi házba is.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában